Nyheter‎ > ‎

2017-04-20 Mot OS i Tokyo 2020 - Team Engvall Security!

skickad 20 apr. 2017 06:04 av Lennart Engvall   [ uppdaterad 24 apr. 2017 07:12 ]

Vi utökar vårt stöd till idrotten och etablerar härmed Team Engvall Security! Vårt mål är att stötta ett antal idrottare som vi tror på i deras satsning mot de olympiska spelen i Tokyo 2020, men resan dit är också en del av målet.

Sedan ett par år är Engvall Security  en av huvudsponsorerna till golfspelaren Björn Hellgren från Västerås och nu utökas teamet även med OS-ryttarna  Anita Johnson (Laholm) och Louise Etzner Jakobsson (Gotland). Louise och Anita deltog i Paralympics i Rio de Janeiro 2016 och Louise fick två bronsmedaljer med sig hem. Bägge satsar vidare på sitt internationella tävlande med OS i Tokyo som mål. Under 2017 hägrar Nordiska Mästerskapen i Hammarö samt Europeiska Mästerskapen i Göteborg. Louise har dessutom som mål att debutera Grand Prix bland icke funktionshindrade ryttare.

Björn är sedan 2013 professionell golfspelare som idag spelar European Challange Tour (undertouren till European tour). Snart hoppas han på att vara etablerad på Europatouren. Det stora målet är även för honom OS i Tokyo och han ingår i SOK:s och Swedish Golf Teams utmanarsatsning.

I efterdyningarna av den debatt kring olika idrotters värde som utlöstes av Jerringprisets tilldelande vill vi skapa ett lag som omfamnar de i omröstningen konkurrerande idrottsgrenarna, golf och ridsport, och som dessutom rymmer medlemmar av olika kön, i olika åldrar från olika delar av Sverige. Gemensamt för oss alla är att vi brinner för det vi gör! Alla i teamet personifierar inom idrotten det vi står för i konsultvärlden - viljan att vara på topp, ständig utveckling och långsiktiga satsningar. Vi ser fram emot att få följa era framgångar!

Följ oss gärna på Facebook.

 

 
 

Louise Etzner Jakobsson

 Björn Hellgren

 Anita JohnssonComments